Om mig

Jag heter Frida Westerdahl och arbetar med personlig utveckling med en spirituell utgångspunkt.

Jag har arbetat som professionell skådespelare i Stockholm på Dramaten, Stockholm Stadsteater, Cirkus samt med tv och film sedan jag gick ut teaterhögskolan i Malmö 2004. Numera arbetar jag mer och mer med personlig utveckling ur olika aspekter.

Jag är tacksam och lycklig över alla äventyr jag fått vara med om under min skådespelarkarriär, alla fantastiska historier jag fått vara med och berätta med önskan att vi människor ska känna oss sedda, speglade, öka vår medkänsla med oss själva och varandra och för att tillsammans utmana oss till att växa. Jag är tacksam för alla möten och samarbeten och sättet på vilket man utvecklas som människa och i grupp genom att arbeta med känslor och känslomässig kommunikation som grund.

En hög arbetsbelastning och prestationsnivå ledde till inre stress och prestationskrav så jag började meditera. Jag började med Mindfulness som ledde till Zenbuddhistisk Zazen, grunden till mindfulness, för att söka djupare in i kärnan av vad upplysning och andligt uppvaknande kunde innebära. Jag började läsa andlig litteratur ur olika traditioner och expanderade mitt utövande mer och mer.

Och tillslut kom det andliga uppvaknandet. Men det innebar för min del mycket mer än jag nånsin kunnat drömma om. Över en natt hade min perceptionsförmåga öppnat sig enormt och jag såg, hörde och kände och kunde kommunicera med andra dimensioner samtidigt som jag stod i direkt kontakt med den inre kärnan, det högre medvetandet, själen och källan och jag upplevde en ovillkorlig kärlek så enorm att jag kapitulerade totalt inför den och den djupa känslan av mening som fanns däri.

Väldigt snart började människor att söka upp mig och säga att dom ville komma i kontakt med ett medium, utan att jag hade berättat om mina förmågor. På så sätt fick jag öva mig och få bevis på att det jag upplevde runt människor kunde vara till hjälp för dom.

Tillslut kom jag till beslutet att utbilda mig till Medium och i kombination med det till Kundaliniyoga- och meditatinslärare för att kunna hjälpa andra att själva nå sin kärna, sin sanning, källan, det högre jaget och den enorma perspektivförändring som det innebär. Det är en process som intellektet endast vagt kan ana, det är en upplevelsebaserad kunskap som kommer djupt inifrån. Det är i sin essens en mysticism.

Jag fann Maria Hope Rosenlind som blev min fantastiska mediala mentor och lärare, och jag fann Kundaliniyoga Akademin där jag utbildade mig inom yoga och meditation med ett flertal djupt inspirerande lärare från Sverige och England. Jag har också valt att själv lära känna min kärna genom Teresa av Avilas metod ”Den inre borgen” som är en fördjupningsprocess inom mysticism.

Idag arbetar jag som Medium, Healer, Kundaliniyogalärare och meditationslärare. Jag tar emot för enskilda sittningar i Vasastan i Stockholm och håller yogaklasser veckovis på Stockholm saltspa, e2elements och hos mig. Jag håller workshops med olika teman och leder retreater.

Varmt välkommen!