Spiritual yogini, Frida Westerdahl, kanalisering, medium

Medial vägledning/Kanalisering

Scrolla neråt och se vad jag jag erbjuder!

Längst ner finner du priser och tid som gäller oavsett vad du bokar tid för eller är intresserad av (dock avvikande prissättning för par, se specificerat under ”Medial vägledning för par”), det går bra att komma helt förutsättningslöst och låta det som hjälper dig bäst här och nu få bli utgångspunkten för vårat möte. Det är lika inspirerande och spännande varje gång jag tar emot en kund, jag vet ju aldrig vad som ska hända och vad som kommer upp till just dig, det här är verkligen en magisk resa!

Vad är kanalisering?

-Att jag som medium är en kanal som förmedlar kontakt med och budskap från andevärlden. Min utgångspunkt är empatisk och känslomässig lyhördhet och jag återger inte anden ordagrant utan man kan snarare säga att jag översätter vibrationerna som anden sänder, det handlar om att öppna alla de subtila sinnena och kommunicera med medkänsla, välvilja, alltid via hjärtat.

Medial vägledning:

Här handlar det om att kanalisera det man brukar kalla ”Det högsta goda”; ärekeänglar och uppstigna mästare. De har tillgång till vår livsplan och finns för att hjälpa oss att växa och leva våra liv till fullo. Deras budskap är alltid oändligt kärleksfulla, kravlösa och inspirerande och till för att hjälpa oss att tro på oss själva och vara mer autentiska.

Budskapen är aldrig skrämmande eller förebådande. Fokus ligger på din nuvarande situation, jag siar vanligen inte om framtiden och fokuserar inte på tidigare liv, men budskap om tidigare liv kan komma om det är relevant för din nuvarande situation eller om du är nyfiken på det. Det händer att jag ser framtida händelser och att klienter hör av sig om att tex den partner jag berätta om verkligen dykt upp, men min upplevelse är att din framtid är påverkbar och ej förutbestämd, och jag talar mer om hur du kan använda det man kallar ”attraktionslagen” för att öppna vägen framåt mot det liv du önskar.

Medial vägledning kan handla om precis vad som helst men utgångspunkten är alltid att hjälpa dig att växa och blomma ut, ämnen som oftast tas upp är tex din karriär, dina relationer, intressen och andlig utveckling.

Min största uppgift är att hjälpa dig att stå stark i dig själv, tro på din oändliga förmåga, lita till din inre röst och förmedla vilket fantastiskt andligt stöd du har omkring dig!

Det går bra att ta med sig förskrivna frågor om du har speciella andliga eller personliga funderingar, så att du inte glömmer bort det när du väl är här.

– OBS! Se gärna mer under fliken Coachning, vilket i mitt fall är medial vägledning som praktiskt syftar till att hjälpa dig att förverkliga det du i hjärtat drömmer om och bli piloten i ditt eget liv! Många kommer på medial vägledning och går härifrån stärkta och inspirerade men sen dyker ofta frågor upp om hur dom bryter gamla mönster och ta tag i dom livsförändringar som behövs för att verkligen bli piloten i det egna livet, då är coachning perfekt!

Medial vägledning för par:

Välkomna som par i en parrelation, som syskon, kollegor mm.

Här är fokus på att hjälpa er att utvecklas som team. Vad behöver var och en för att blomma och vad behöver ni förstärka i relation till varandra för att var och en ska känns sig sedd, förstådd och respekterad. Det handlar om att kliva fram och ta rodret, att själv ta ansvar för sina egna behov och tillsammans fördjupa den gemensamma intentionen och agera utefter den. Att bygga sina relationer utifrån en teamkänsla ger liv åt den där magiska gnistan!

Pris för par:

  • 1.800 kr för 60 minuter.

Kanalisering/kontakt med avlidna vänner och släktingar:

Jag kanaliserar andar som gått före dig över till andra sidan. Det kan vara en läkande och vacker upplevelse att få förstå att livet fortsätter i annan form och att dom vi älskat har det bra och finns omkring oss och kommer och går som besökare och hjälpare i våra liv. Det går inte att garantera att den ande du vill träffa visar sig för mig men med lite tålamod brukar det faktiskt gå att få kontakt. Ofta kommer det många andar och då berättar jag hur dom ser ut tills vi finner den du söker eller helst vill samtala med för dagen. Andarna är olika ”bra” på att kommunicera, det brukar gå i linje med hur dom var i jordelivet, vissa har stark utstrålning, andra är försynta och behöver bli inbjudna och noga inlyssnade. Du kommer att känna igen den ande som du söker då jag kommer att kunna berätta hur den ser ut och hur den var som person och budskapen den kommer med kommer vara i linje med vad den värderade i jordelivet, jag brukar dock inte höra namn eller titlar. Det går bra att ställa frågor till anden, jag gör mitt bästa för att kanalisera svaren.

Möt din andliga guide:

Alla vi människor har en andlig guide som hjälper och stödjer oss genom hela livet. Det är en vän som du har valt som hjälpare och som själv valt just dig inför ett nytt liv på jorden. Du växer/expanderar själsligt genom ett fysiskt liv på jorden och guiden växer/expanderar själsligt genom att vara vittne och guida istället för att själv vara i den fysiska dimensionen, det gör att dom har ett större perspektiv eftersom dom inte begränsas av tid och rum. Guiden finns vid vår sida med kärlek och djup tilltro på dig och din förmåga och att lära känna sin guide är en fantastisk upplevelse. Många av oss människor kan lida av en känsla av ensamhet och att då förstå att vi har stöd och kärlek omkring oss genom varje andetag kan bli väldigt läkande. Vi har även andra tillfälliga guider, hjälpare och änglar vid vår sida samt avlidna vänner och ”De uppstigna mästarna” dvs själar som har nått full upplysning och inte längre inkarnerar på jorden utan finns som vägledare till oss människor med dom allra djupaste perspektiven.

Andevärlden och inte minst den personliga guiden kommunicerar med dig via tankar, känslor och inre bilder och jag kan ge tips och råd om hur du kan öka din tillit till att själv kommunicera med guiden och i förlängningen andevärlden i stort.

Möt änglarna:

Du har en ängel som följer mig genom jordelivet och även andra änglar som kommer och går genom livet för att hjälpa, stötta och inspirera dig. Änglarna har fantastiska budskap om hur du kan leva mer kärleksfullt, ömsint, inkännande, hur du kan öka din tillit, bejaka lust och glädje och kreativt skapande! Änglar kommer med en sprittande, pirrande glädje och livslust. Änglarna kommer också med fantastiskt stöd när livet är som svårast, som vid sorg och depression.

Andar i ditt hem:

Jag gör inte hembesök men kan när du kommer på ett besök hos mig se andar som finns i ditt hem och hjälpa dom andar som behöver det över till andra sidan eller förmedla vad andarna som du känner av hemma vill dig och hur du kan hantera det och bejaka mer av din egen medial förmåga.

Naturväsen:

Jag kan se och kommunicera med naturväsen så som tex vättar som lever sida vid sida med oss. Bor du på landet så kan det här bli en spännande upptäcksfärd att få veta mer om vilka som hjälper till på gården ur denna dimension. Det kan också vara spännande för dig som tycker om att vistas i skog och mark.

Priser:

  • En sittning tar 60 minuter och kostar 1.350 kr.
  • Erbjudande: Tre sittningar á 60 minuter för 3.350 kr

Plats: Vasastan i Stockholm

Välkommen!