Spiritual yogini, Frida, healing, medium, kundalini

Brandon Bays ”Resan”

En terapeutisk metod som utgår ifrån Brandon Bays bok Resan.

”En fantastisk vägvisare som hjälper dig att läka din själ, hela ditt liv och bli fri” Bokus

Som klient ligger du i djup avslappning och låter själen hjälpa dig att rensa det undermedvetna på undertryckta känslor så att du når direktkontakt med själen, källan.

Det sker enigt en precis och enkel manual och jag guidar dig med tydlighet och värme så att du känner trygghet att låta processen sköta sig själv. Jag har gjort Resan med ett antal klienter nu och det är en metodisk, lugn och trygg process som leder till en direkt känsla av lättnad och befrielse. Jag har stor tilltro till denna metod.

Du kommer mätt och belåten kl 11.oo och sen tar vi en matpaus under sen eftermiddag då jag bjuder på vegetarisk mat och fika (givetvis efter dina önskemål) och så håller vi på tills du är klar. Det tar mellan 5-11 timmar, klienterna brukar gapa av förvåning när vi är klara och jag säger vad klockan är, tiden flyter iväg i denna form av djup avslappning.

Se till att du inte har någon tid att passa efteråt, du kommer att vara trött och det är skönt att ge sig själv plats för stillsam egentid efter Resan.

Pris:

3500 kr.

Plats: Vasastan i Stockholm

Varmt välkommen!